Vrijblijvend bod op uw pand

1
2

Wilt u uw pand verkopen?

  • Géén financieringsvoorbehoud
  • Een marktconforme prijs
  • Géén makelaars- en notariskosten
  • Een flexibele en/of snelle levertermijn
  • Snel zekerheid

Stadswoningen B.V. heeft meer dan tien jaar ervaring in de aankoop en ontwikkeling van onroerend goed. Bij ons kunt u terecht voor het verkopen van uw onroerend goed zonder makelaars- en notariskosten én tegen een marktconforme prijs. U heeft gelijk zekerheid.

Wilt u uw pand verkopen maar er wel blijven wonen?

Dit is mogelijke via de zogeheten “Sale-and-Leaseback” constructie. Hierbij verkoopt u uw vastgoed aan Stadswoningen B.V. en huurt u het zelf terug. Wij kijken graag naar de mogelijkheden die voor iedereen het beste werken.

Wilt u uw vastgoed verkopen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

En wilt u direct verkopen zonder tussenkomst van derden en de bijkomende kosten? Dan is Stadswoningen B.V. de beste partij voor u.

Wilt u uw grond verkopen?

Dan is Stadswoningen B.V. eveneens een betrouwbare vastgoed partner.

Neem contact op via info@stadswoningenbv.nl of vul het online contactformulier in. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 020-772 32 67.

Waarom uw pand verkopen?

Waarom uw beleggingspand of -hal verkopen?
U kunt uw beleggingspand- of hal het beste verkopen als u direct kapitaal nodig heeft. U kunt uw beleggingspand vandaag nog verkopen aan Stadswoningen BV. Ook kunt u ervoor kiezen uw pand terug te huren. Dit is een goede optie als u direct kapitaal nodig heeft, maar niet wilt verhuizen.

Bij ons kunt u zeker zijn van een snelle verkoop en afwikkeling. Wij zijn een ideale partij om uw pand aan te verkopen, op een discrete en efficiënte manier. Wij bieden u een zo hoog mogelijke prijs en nemen alle makelaars- en notariskosten op ons. Bovendien zijn er geen ontbindende voorwaarden. Dit hele proces zorgt ervoor dat u geen verkoopstress ervaart, maar profiteert van directe zekerheid. Dit kan allemaal heel snel.